HOSTING SZOLGÁLTATÁSOK

WEB TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS

Abban az esetben, ha vállalkozása weboldal létrehozását tervezi akkor szükség van egy tárhelyre amelynek segítségével az elkészült weboldalát a látogatók a nap 24 órájában elérhetik. A tárhely egy kifejezetten erre a célra szolgáló szerver számítógépen található. Vállalkozásunk professzionális szerverpark segítségével áll a rendelkezésére.

SZERVER HOSTING SZOLGÁLTATÁS

Van amikor többre van szükség, mint egy egyszerű tárhely erre nyújt megoldást egy saját Szerver vagy egy Virtuális Szerver amelyen kizárólag a saját weboldalai illetve adatai találhatóak.

ADATMENTÉSI SZOLGÁLTATÁS (CLOUD)

Tudja ön is adatait biztonságban!

Manapság egy vállalkozás életében az adatok nagy fontossággal bírnak, ezért jelentős veszteség érheti vállalkozását abban az esetben, ha az adatok elvesznek, vagy sérülnek. Távoli adatmentési szolgáltatásunk a helyi adatmentési megoldások kiegészítésére, vagy kiváltására szolgál.

Milyen esetekben hasznos ez a adatmentési megoldás?

  • Vízkár
  • Tűzkár
  • Betörés
  • Rövidzárlat
  • Adatlopás
  • Vírustámadás
  • Munkavállalói szándékos károkozás

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

A domain a szerver számítógépek (webkiszolgálók) beazonosítására létrehozott névtartomány. A webhez csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, úgymond IP-címe van, ami nagyban hasonlít személyi igazolvány számunkhoz vagy más azonosítónkhoz. A számítógépek/eszközök közötti kommunikáció ezen címek között megy végbe és az internet az információközvetítő szupersztráda szerepét tölti be. A domain nevek valójában ezeket a nehezen megjegyezhető/értelmezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé és egyben egyedi azonosítóvá. Pl.: www.azendomainnevem.hu

Amennyiben ön is szeretne egy domain nevet regisztrálni készséggel állunk rendelkezésére.